Op zoek naar consumentenbond?

consumentenbond
Beste bloeddrukmeter volgens de Consumentenbond test.
De beste bloeddrukmeter volgens de Consumentenbond. In 2012 heeft de Consumentenbond een uitgebreid onderzoek gedaan naar bloeddrukmeters die thuis veel gebruikt worden bron: Consumentenbond 2012: zelf de vinger aan de pols houden. De test bestond uit 15 geselecteerde bloeddrukmeters die ieder goed online te verkrijgen zijn.
Schooltv: De consumentenbond Samen sta je sterker.
Een goede keuze maken bij de aanschaf van een product is voor consumenten niet altijd makkelijk. De consumentenbond helpt hierbij en komt op voor de rechten van de consument. De kracht van de consument is de afgelopen jaren veel veranderd.
Waterontharder Alle modellen in één showroom!
Naast alle financiële voordelen is een waterontharder ook goed voor het milieu. Zeep er detergenten hebben een grote impact op watervervuiling en vragen veel energie van waterzuiveringsstations. Lees meer over de voordelen van een waterontharder. Alleen de beste kwaliteit modellen.
Consumentenbond RetailNews.
10 januari 2020 om 0910.: IVM en Consumentenbond: Medicijnverkoop bij AH onvoldoende veilig. Het Instituut Verantwoord Medicijngebruik IVM en de Consumentenbond hebben een open brief gestuurd aan minister Bruins over de medicijnverkoop bij Albert Heijn. Albert Heijn apotheek Beleid Consumentenbond Supermarkt.
Consumentenbond Onafhankelijk en betrouwbaar. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Apps om verdachte huidplekjes te scannen niet altijd betrouwbaar. Apps om verdachte huidplekjes te scannen, geven lang niet altijd de goede diagnose. Plekjes worden regelmatig onterecht als verdacht gezien. Dit concludeert de Consumentenbond die 3 huidapps liet testen door 21 proefpersonen. Nieuws 5 okt. Tv-serie Green Make Over van start. Het woon en lifestyleprogramma Green Make Over start 18 oktober op SBS6. Programmamaker Gwen Jansen schiet samen met De Consumentenbond daarin 10 huishoudens en 2 scholen te hulp met een groene make-over. Nieuws 2 okt. Kwaliteit rijhulpsystemen wisselend. Rijhulpsystemen van autofabrikanten verschillen onderling behoorlijk in kwaliteit. Dat blijkt uit een test van veiligheidsorganisatie Euro NCAP, waar de Consumentenbond partner van is. Bekijk alle nieuwsberichten. Bereken of je goedkoper uit bent als je je hypotheek oversluit. We helpen je op weg bij de juiste verzekering. Het Cv-ketel collectief. Huur of koop de beste ketel voor jou tegen een eerlijke prijs. Facebook in de fout. Meld je bij ons! Misschien krijg je compensatie. Nieuwste boeken en e-books. Voorkom online oplichting 17 augustus 2020.
Consumentenbond online.
In de Bibliotheek kun je gratis gebruik maken van Consumentenbond online op de databanken van de publiekspc's. Voor alle gebruikers van de publiekspc's. Toegang tot alle 100% onafhankelijke testresultaten van duizenden producten en diensten. De best geteste producten en diensten.
Dagvaarding Consumentenbond: Facebook moet gebruikers betalen voor privacyschending Trouw. Deel dit artikel. Loading.
De Consumentenbond heeft al jaren zijn pijlen gericht op Facebook en waarschuwde leden meermaals voor de datahonger van Facebook. Volgens de Consumentenbond verzamelde Facebook jarenlang privégegevens van zijn gebruikers en maakte het bedrijf deze zonder toestemming toegankelijk voor derden. Ook vergaarde Facebook informatie over welke apps consumenten gebruiken en deelde deze info met ontwikkelaars van applicaties.
Het advies van de Consumentenbond voor een dierenverzekering.
Dit kan door middel van een premie die maandelijks word betaald aan een dierenverzekeraar. Welke dierenverzekeringen zijn er bekend bij de consumentenbond? Er zijn een aantal dierenverzekeraars bekend in Nederland bij de Consumentenbond. De verzekeraars waarbij je een dierenverzekering kunt afsluiten zijn.:
Case Consumentenbond. Logo Zorgweb.
De Consumentenbond heeft ieder overstapseizoen de eigen Zorgvergelijker, volgens haar eigen visie op het geven van goed zorgpolisadvies. zorgweb ondersteunt de Consumentenbond hierbij met bestaande en nieuwe zorgdata en maatwerk webservices. Zo kan de Consumentenbond zich concentreren op de manier van vergelijken en de presentatie van uitkomsten.
Wasmachine 160 2ehands machines direct leverbaar.
Deze Miele wasmachine tweedehands Novotronic W 3756 is een van de betere wasmachines in onze collectie en krijgt u met zes maanden garantie erop. WASMACHINE MIELE NOVOTRONIC W 7059. Goedkope Miele wasmachine 2e hands type Novotronic W 7059 met garantie.
Consumentenbond lanceert Privacymeter Emerce.
Consumentenbond lanceert Privacymeter. Nieuws 28 januari 2020 1000: Consumentenbond lanceert Privacymeter. De Consumentenbond lanceert een Privacymeter voor online diensten. Hiermee kunnen consumenten in één oogopslag zien of een aanbieder zich aan de privacyregels houdt. De Privacymeter is als eerste toegepast op online drogisterijen.

Contacteer ons