Meer resultaten voor tekst

tekst
tekst
Historische teksten als de Reinaert of de Max Havelaar zijn ook voor hedendaagse scholieren boeiend, als ze de juiste handreiking krijgen. In onze reeks wordt de tekst toegelicht en waar nodig ingekort, maar vooral op boeiende wijze in de historische context geplaatst.
Tekst mannelijk of vrouwelijk?
Is tekst mannelijk of vrouwelijk? Tekst is mannelijk. de tekst of deze tekst. Oefening van de dag. De Nederlandse taal goed onder de knie krijgen? Oefen dan elke dag de lidwoorden. Wij sturen elke dag om 7.15 een e-mail met de link naar de oefening van de dag.
Home Grip op Tekst.
Tijdens onze cursus Grip op Tekst laten wij zien dat elk soort tekst voor iedereen toegankelijk is! Met eenvoudige strategieën leren wij de leerlingen in korte tijd een talent in begrijpend lezen te worden. Informatie voor ouders en leerlingen Contact.
De 500 beste afbeeldingen van TEKSTEN teksten, mooie woorden, woorden.
Sterke Citaten Ware Citaten Woorden Citaten Motiverende Citaten Grappige Citaten Spreuken Positieve Citaten Teksten Citaat. Woorden Citaten Beste Citaten Spreuken Optimisme Citaat Psalmen Fibromyalgie Psychologie Engel. Bezoek het bericht voor meer. Woorden Citaten Motiverende Citaten Spreuken Dagelijkse Citaten Citaten Over Wijsheid Positieve Gedachten Teksten Frases Dag Planners.
Tekst Uitleg NH Radio.
Theatermakers, kleinkunstenaars, acteurs en schrijvers. Ze komen allemaal langs in Tekst en Uitleg. En tussen de verhalen door is er ruimte voor mooie liedjes. Goede gesprekken en muziek om naar te luisteren in Tekst en Uitleg. Een programma dat woord houdt. Beluister de podcast van Tekst Uitleg.
Tekst nodig? Tekst en de rest Petra Noordhuis.
En het moet er ook nog eens gelikt uitzien. Regel dat maar eens binnen die veel te krappe deadline. Iedereen houdt van lekker leesbare tekst. Ik schrijf artikelen voor wetenschappelijke tijdschriften en voor magazines voor cliënten met een verstandelijke beperking.
Wanneer is een tekst goed? TEKSTNET. Facebook. LinkedIn. Twitter.
Volgens dit model is een tekst goed als het voldoet aan de 3 Cs.: Correspondentie: de tekst bereikt zijn doel en voldoet aan de verwachtingen van de lezers. Consistentie: de keuzes in de tekst, bijvoorbeeld qua schrijfstijl en opbouw, zijn consistent doorgevoerd.
Structuur in je tekst Taaluilen.
Heb je een vraag? Home Taalbank Schrijfadvies Structuur in je tekst. Structuur in je tekst. nadine bonhof, van. Structuur in je tekst. Tijdsbesparingstip nummero 1. Denk voor je begint te schrijven eerst goed na over de structuur van je tekst.
Tekst Wikipedia.
artikel boek brief column copywriting document dramatiek e-mail epiek essay folder gedicht kort verhaal lezen literatuur lyriek manuscript plagiaat platte tekst poëzie proefschrift proza rapport roman recensie scenario scriptie sms tekst tekstsoort verhaal pamflet. driehoek van Petersen grammatica intertekstualiteit isotopie narratologie retorica stijlfiguur taalbeheersing tekst tekstanalyse tekstlinguïstiek tekstualiteit verhaalanalyse.
Basisvaardigheden voor tekst in Illustrator Adobe Illustrator-zelfstudies.
In Adobe Illustrator voeg je eenvoudig tekst toe aan je projecten en je beschikt tevens over enkele krachtige opmaakopties. Om aan de slag te gaan met tekst, leer je hoe je een enkele regel tekst toevoegt met het gereedschap Tekst, en hoe je een paar elementaire opmaakopties gebruikt.
Tips voor het schrijven van een plezierige tekst.
Hou naast het doel van het schrijven van de tekst, ook de doelgroep van de tekst in uw achterhoofd. Schrijft u een tekst voor mensen die weinig van het onderwerp afweten, dan moet u termen uitleggen om de tekst begrijpelijk te houden.

Contacteer ons